Ervaar het effect van een gezondere leefstijl zelf.

Ik ben Carla, een enthousiaste, sociale en gedreven vrouw. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Wolvega. Ik word erg blij van tijd doorbrengen met familie en vrienden, samen eten, reizen, wandelen met mijn gezin en lekker (buiten) sporten.

In 2011 werd ik moeder van onze dochter en in 2013 werd onze zoon geboren. Ik merkte dat ik, met deze nieuwe rol erbij in mijn leven, zoekende was naar balans. Ik kreeg hierdoor steeds meer interesse in een gezonde leefstijl.

De afgelopen jaren heb ik hierin zelf de nodige ontwikkelingen en ervaringen opgedaan. Ik heb zelf mogen ervaren wat een gezonde leefstijl en goed voor jezelf zorgen je kan brengen.

Dit wil ik graag overbrengen aan andere mensen. Met kleine stapjes is er zo veel mogelijk. Ook jij kan voelen wat een gezonde leefstijl voor jou kan doen.

Ik heb de opleiding tot Leefstijlcoach gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen en ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN).

Ik kijk er ontzettend naar uit om met mijn kennis en enthousiasme jou te mogen begeleiden naar jouw doelen met een gezondere leefstijl als resultaat.

Mijn missie

Ik help jou om je bewust te worden van jouw gedrag en gewoonten, met als doel een gezondere leefstijl. Jij kiest wat voor jou belangrijk is en gaat hiermee aan de slag op jouw manier.

Ik begeleid jou op het gebied van beweging, voeding, ontspanning en slaap. In jouw tempo ga jij stap voor stap naar een gezonde leefstijl. Een leefstijl die bij jou past, waardoor je vanaf nu gezonder leeft. Je werkt aan een verandering in jouw gedrag waar jij blijvend de positieve resultaten van ervaart. Kortom een duurzame en succesvolle verandering met meer energie, meer zelfvertrouwen, meer plezier en een betere gezondheid als resultaat.

Ik adviseer en motiveer en loop graag een stukje met jou mee, zodat ook jij gaat voelen wat een gezonde leefstijl voor jou kan doen.

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan