Wat is Leefstijlcoaching?

Gezondheid, het meest waardevolle bezit van velen. Veel mensen willen wel gezonder leven, maar vinden het erg moeilijk om hun eigen leefstijl te veranderen.

Leefstijlcoaching is mensen begeleiden die willen werken aan een gezondere leefstijl. Als leefstijlspecialist help ik jou bij het bewust worden van jouw gedrag en gewoonten met als doel het bereiken van een gezondere leefstijl.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bereiken van een gezonder gewicht, minder stress ervaren of meer energie hebben.

Met leefstijlcoaching brengen we eerst jouw huidige leefstijl in kaart. Daarbij kijken we niet alleen naar voeding en beweging, maar ook naar slaap, stress en ontspanning. Vervolgens help ik jou op zoek te gaan naar wat voor jou belangrijk is. Ik help je bij het maken van keuzes en acties die leiden tot een gezondere leefstijl, een leefstijl die past bij jou.

Ik laat jou zien hoe jij zelf meer grip krijgt op jouw gewoontes en stap voor stap werk je naar jouw eigen doel. Ik stel soms kritische vragen die je laten nadenken over jezelf, jouw keuzes, en je aanzetten om in actie te komen. We kijken vooral naar wat voor jou werkt en hoe jij die gezonde balans kan vinden.

Niks moet, alles mag, als jij maar bewust kiest wat bij jou past.

Maak kennis met leefstijlcoaching

Wil jij jezelf ontwikkelen en een gedragsverandering maken, waarbij jij een positievere gezondheid ervaart, meer in balans bent en de kans op chronische ziekten aanzienlijk verlaagt?

Laat het mij weten!

Ik denk graag met je mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij jij kunt ervaren of leefstijlcoaching bij jou past.

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan